11 års fødselsdag og generalforsamling

Sall Lokalråd inviterer til udviklingsmøde, fødselsdag og generalforsamling mandag d. 28. marts kl. 19.00 i Sall Forsamlingshus.

Sall Lokalråd fylder 11 år, og vi er bestemt stadig en aktiv landsby. Men vi skal jo også videre – ikke sandt? Forskønnelsen af gadekæret er i veloverstået, og foran os venter et større projekt i og omkring forsamlingshuset. Det bliver så godt og virkelig flot. Som sædvanligt er Sall Lokalråds fødselsdag også det tidspunkt på året, hvor vi ser lidt på fremtiden. Så har du en idé, eller blot en tanke, så kom og fortæl vi andre i vores lille landsby om den.

Derfor – Tag din nabo under armen og kom med til fødselsdag og generalforsamling, så finder vi i sammen ud af, hvordan vores landsby skal udvikle sig. Du risikerer højst at blive en del af et fællesskab. Og intet vil glæde os mere end at se dig, der for nyligt er flytter hertil eller blot ikke tidligere er mødt op til fødselsdagen. Vi lover at byde dig varmt velkommen – og vi glæder os til at høre om dine idéer.

På Sall Lokalråds vegne Heidi, Solveig og Anders (Forretningsudvalget)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *