8 års fødselsdag i Sall Lokalråd


Sall Lokalråd inviterer til borgermøde, fødselsdag og generalforsamling torsdag d. 21. marts kl. 19.00 i Sall Forsamlingshus.

Sall Lokalråd fylder 8 år, og vi er bestemt stadig en aktiv landsby. Ovenpå sidste års store anerkendelse med landsbyprisen har vi på nuværende tidspunkt allerede gang i 3 projekter. Nemlig en fast scene i skolegården, forskønnelse af branddammen samt lys på skolestien mellem Sall Hedevej og børnehaven/skolen.

Som sædvanligt er Sall Lokalråds fødselsdag også det tidspunkt på året, hvor vi reviderer og udvikler vores udviklingsplan, sådan at den er i trit med nutiden og ser fremad. Og selvom vi har gang i tre projekter allerede er der også plads til din idé – eller din nabos.

Derfor – Tag din nabo under armen og kom med til fødselsdag og generalforsamling, så finder vi i sammen ud af, hvordan vores landsby skal udvikle sig. Du risikerer højst at blive en del af et fællesskab.

På Sall Lokalråds vegne
Heidi, Solveig og Nikolaj
(Forretningsudvalget)

Dagsorden for generalforsamlingen

1) Valg af dirigent
2) Valg af referent
3) Årsberetning fra Sall Lokalråd
4) Opdatering fra byens foreninger – hvad er der på bedding lige nu?
5) Valg til Lokalrådets forretningsudvalg
6) Valg til Favrskov Kommunes landsbyråd i lige år (dvs. dette punkt er ikke med i 2019)
7) Forslag til vedtægtsændring
Forretningsudvalget foreslår at ændre vilkår for indkaldelse til generalforsamling således, at der fremadrettet står landsbyens hjemmeside i stedet for sallnet.
8) Evt. Landsbyprisen,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *